jazzcityturku-2018-uutiskirje-02

Jazz City Turun uudistunut tietosuojakäytäntö

7.6.2018 Blogi

Tietosuojakäytäntömme on uudistunut vastaamaan EU:n yleistä tietosuoja-asetusta, josta käytetään myös nimitystä GDPR. Monet periaatteet säilyvät ennallaan, mutta tietosuoja-asetus takaa kuluttajalle laajemmat oikeudet määrätä tietojensa käytöstä. Flame Jazz, Turku Jazz Festival ja Turku Jazz Orchestra haluavat lisätä läpinäkyvyyttä ja varmistaa, että asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen kokemuksen palveluistamme myös tulevaisuudessa.

Yhteisen uutiskirjerekisterin lisäksi kullakin kolmella yhdistyksellä (Flame Jazz ry, Turku Jazz ry ja Turku Jazz Orchestra ry) on omat jäsenrekisterinsä, joista vastaavat yhdistysten hallitukset.

Alla voit tutustua uutiskirjerekisterimme tietosuojakäytäntöön.

Rekisterinpitäjä

Jazz City Turku / Flame Jazz ry
Y-tunnus: 2522970-9
puh: +358440412026 (Jussi Fredriksson)
e-mail: info@jazzcityturku.fi

Rekisterin nimi

Jazz City Turku -uutiskirjerekisteri.

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on Jazz City Turku -uutiskirjeen tilaajien tietojen säilyttäminen. Rekisterissä oleville voidaan tiedottaa Flame Jazzin, Turku Jazz Orchestran ja Turku Jazz Festivalin sekä yhteistyökumppaneiden tapahtumista sähköpostitse MailChimp-alustan kautta.
Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietosisältö

Uutiskirjerekisteri sisältää seuraavat tietoja:
Etu- ja sukunimi
Sähköpostiosoite
Muut henkilön itse antamat tiedot, esim. yrityksen nimi.

Rekisterin yhteystiedot saadaan, kun henkilö tilaa uutiskirjeen Jazz City Turun verkkosivuilla tai tapahtumissa.

Tietojen luovutus ja salassapito

Tietoja ei luovuteta organisaation ulkopuolelle, eikä EU -alueen tai ETA:n ulkopuolelle. Tiedot poistetaan uutiskirjeen tilaajan vaatimuksesta. Uutiskirjeen tilaaja voi peruuttaa tilauksen milloin tahansa jokaisessa viestissä olevan unsubscribe-linkin kautta tai ilmoittamalla peruutuksesta rekisterinpitäjälle sähköpostitse tai puhelimella.

Emme koskaan kerää uutiskirjerekisteriin henkilötietoja esim. Jazz City Turun Facebook-ryhmistä.

Ostaessasi pääsylippuja Jazz City Turun tapahtumiin vastaavat henkilötietojen käsittelystä lipunmyyntikanavamme Ticketmaster, Lippu.fi ja Tiketti, joista voi kysyä lisätietoa.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Olemme sitoutuneet käyttäjiemme henkilötietojen suojelemiseen. Suojaamme henkilötietojasi toteuttamalla asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet. Huomaa kuitenkin, ettei mikään järjestelmä ole koskaan täysin turvallinen.

Uutiskirjerekisterinä toimii MailChimp-alusta, joka on salasanasuojattu. Rekisterin käyttöoikeus on myönnetty ainoastaan Jazz City Turun tuotantohenkilöstölle.

Tarkastus- ja korjausoikeus

Henkilöllä on EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti oikeus tarkistaa itseään koskevat tiedot. Tarkastuspyyntö tulee esittää kirjallisesti rekisteriasioista vastaavalle henkilölle. Rekisteröidyn henkilöllisyys varmennetaan tarpeen vaatiessa ennen tietojen luovuttamista.

Uutiskirjeen tilaajalla on oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tai puutteellisen tiedon korjaamista. Yhteystiedot voidaan poistaa rekisteröidyn henkilön tai hänen edunvalvojansa pyynnöstä. Uutiskirjeen tilaaja voi peruuttaa tilauksen milloin tahansa jokaisessa viestissä olevan “Poistu listalta” -linkin kautta.

Yhteystiedot

Kiitos, että luit tietosuojakäytäntömme. Jos sinulla on kysyttävää tästä käytännöstä, ota yhteyttä rekisterinpitäjään puhelimitse tai kirjoittamalla sähköpostia osoitteeseen info@jazzcityturku.fi.

Jaa →