Ensimmäinen Jazz City Turku -lehti on ilmestynyt

22.1.2016 Uutiset

Jazz City Turku toimijat ovat julkaisseet Turun Sanomien välissä lehden, joka sisältää monipuolisia artikkeleita Flame Jazzin, Turku Jazz Orchestran ja Turku Jazz Festivalin kevään ohjelmasta sekä eri kirjoittajien näkökulmia jazziin sekä kulttuurin kentän nykypäivän haasteisiin.

Jazz-City-Turku-lehti-kansi-01

Lue lehti:

Jazz City Turku -lehti nro 1 2016 Pdf (4,1 Mt)

Kirjoituksissa kansanedustaja Li Andersson pohtii kaupunkikulttuurin merkitystä ja Åbo Akademin professori Alf Rehn puolestaan jazzin ja bisneksen suhdetta. Pirkanmaan festivaalit ry:n toiminnanjohtaja Annamaija Saarela kirjoittaa vapaan kentän taiteilijoiden työllistymisen haasteista. Jääkiekkovalmentaja Alpo Suhonen taas kertoo omasta suhteestaan jazziin.

Tabloid-kokoisesta lehteä on saatavilla on myös ilmaisjakeluna pitkin kevättä toimijoiden konserteista sekä kaupungilta eri jakelupisteistä. Lehti on luettavissa myös sähköisessä muodossa. Lehti on jaettu perjantaina 22.1. kaikkiin Turun Sanomat tilanneisiin talouksiin.