Monday Jazz Happening

Monday Jazz Happening on Turun konservatorion ravintolayhteistyössä toteuttama tapahtuma, joka käynnistää syksyllä 2021 jo 16. kautensa. Tänä vuonna mukana yhteistyössä ja tapahtumaa tukemassa on myös Jazz City Turku ry. Uudella Musiikki Suomi LIVE -rahoituksella lähdetään kohottamaan maanantaijamien profiilia ja turvataan ammattiesiintyjille asianmukainen korvaus Monday Jazz Happening -keikoista.

Monday Jazz Happeningissa ensimmäisen setin soittaa aina illan yhtye klo 19 alkaen, ja keikan jälkeen alkavat vapaat jamit. Maanantaijazzit ovat kaikille avoin tapahtuma ja sisäänpääsy on aina maksuton!

Syksyn aikana maanantai-illoissa kuullaan monipuolisesti jazz-osaamista, kun lavalle nousevat niin virtuoosit Severi Pyysalo ja Ilpo Murtojärvi kuin kiinnostavat kotimaisen jazzkentän kuumat nimet AINONIlkka Arola Sound Tagine ja Freezer sekä arvostetut jazzlaulun opettajat Katri Liira ja Josefiina Vannesluoma.

Lisätiedot: turunkonservatorio.fi

Monday Jazz Happening -syksy 2021
Rica Bar, Kristiinankatu 5, Turku

6.9. Relax Corner
13.9. Pedagogic Fury
20.9. Konsan opiskelijat: Kissat
27.9. AINON
4.10. Konsan opiskelijat: Parkettien Partahöylät
11.10. Iiro Salmi Quartet feat. Maiju Felin
18.10. Joannah Jones
25.10. Sur-rur feat. Severi Pyysalo
1.11. Konsan opiskelijat: Kissat
8.11. Ilkka Arola Sound Tagine
15.11. Ilpo Murtojärvi Quartet
22.11. Freezer
29.11. Konsan opiskeljiat: Parkettien Partahöylät
13.12. Neo Soul Night with Katri E & The Explosion Ensemble

Konsertit alkavat klo 19, vapaa pääsy. Tapahtumissa noudatetaan pandemian aikaisia ravintolarajoituksia ja hygieniasuosituksia. Varsinais-Suomessa on vahva kasvomaskisuositus julkisissa sisätiloissa ja yleisötapahtumissa.