Jazz City Turku mukana superviikonlopun ohjelmassa!

28.7.2016 Uutiset

Tulevana viikonloppuna Turussa käy kova kuhina. Juhlaregatta kerää yli 100 upeaa Swan-purjealusta jokirantaan, DBTL-kaupunkifestivaali täyttää keskustan ja lisäksi kaupungissa ravataan Turun Kuninkuusravit. Jazz City Turku tuo viikonlopun ohjelmaan oman svenginsä!

Perjantaina Suomen Joutsenen edustalla esiintyy Itävallassa nykyisin asustelevan kitaristi Vilkka Wahlin hieno kvartetti. Vibrafonisti Severi Pyysalon tähdittämä kokoonpano soittaa lahjakkaana säveltäjänä tunnetun Wahlin uutta tuotantoa. Lauantaina lavalle nousee Turku Jazzin vuoden 2016 artistiksi valittu Jusu Heinonen tuoreen yhtyeensä kanssa.

Tervetuloa seuraamaan maailman kauneimpia purjealuksia huippujazzin siivittämänä!

Pe 29.7. klo 16 Vilkka Wahl Quartet
La 30.7. klo 15 Jusu Heinonen Gyl5

Konsertit järjestetään Suomen Joutsenen edustalla (Linnankatu 72, vapaa pääsy). Tervetuloa tutustumaan myös uuteen Jazz City Turku -telttaan, joka pystytetään Forum Marinumin pihalle. Esittelemme tulevaa ohjelmistoa, ja jaossa on myös Jazz City Turku -lehden uunituore toinen numero!