Jazz City Turku rekrytoi

7.11.2016 Uutiset

Jazz City Turku -organisaatiorypäs (Flame Jazz, Turku Jazz Orchestra, Turku Jazz Festival) etsii työvoimaa tuotannon, markkinointiviestinnän ja myynnin tehtäviin. Haussa on yksi tai useampi osa-aikainen työntekijä eri painotusaluein. Tehtävä on määräaikainen ja kestää ainakin vuoden 2017 loppuun asti. Saatamme palkata tekijöitä myös tuotantokohtaisesti.

Painotamme:

-monipuolista osaamista tapahtumatuotannosta
-näkemystä modernista markkinointiviestinnästä
-hyviä viestintätaitoja kirjallisesti ja suullisesti
-itsenäistä työotetta
-hyvää paineensietokykyä
-mahdollisuutta joustaviin työaikoihin, myös iltatöihin
-kulttuuri- ja taidealan tuntemusta

Jazz City Turku on vapaan kentän taitelijoiden työllisyyttä edistävä kehittämishanke, joka yhdistää konserttisarja Flame Jazzin, big band Turku Jazz Orchestran ja Turku Jazz Festivalin toiminnan yhteisen brändin alle. Hanketta rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö, Turun kaupunki ja Suomen kulttuurirahaston Varsinais-Suomen rahasto.

Vapaamuotoiset hakemukset:

Jussi Fredriksson
Flame Jazz ry:n toiminnanjohtaja
044 041 2026
jufredri@gmail.com
www.jazzcityturku.fi