Flame Jazzin vuoden artisti 2017 Mikko Innanen

Jazz City Turku toivottaa hyvää joulua ja onnellista vuotta 2017!

22.12.2016 Uutiset

Jazz City Turku -hankkeen ensimmäinen vuosi on ollut menestys. Kiitos siitä kuuluu teille, Flame Jazzin, Turku Jazz Orchestran ja Turku Jazz Festivalin tukijat, ystävät ja upeat artistit.

Jazz City Turku valmistautuu jo innolla vuoteen 2017. Syyskauden päätöskonsertissa Logomossa viime viikon perjantaina julkistettiin Flame Jazzin ja Turku Jazz Orchestran kevään ohjelma. Elokuisen Turku Jazz Festivalin ensimmäisiä artistijulkistuksia on luvassa tammikuussa. Suomen tuleva satavuotisjuhla näkyy myös jazzissa – kymmenes Flame Jazz Cruise juhlii tammikuussa erityisesti suomen kieltä.

Logomon konsertissa palkittiin myös Flame Jazzin vuoden 2017 artisti sekä liekittäjä. Artistipalkinnon pokkasi saksofonisti-säveltäjä Mikko Innanen, jonka eri kokoonpanoja nähdään Turussa ensi vuoden aikana useamman kerran. Vuoden liekittäjä -palkinnon turkulaisen jazzin hyväksi tehdystä työstä sai Flame Jazzin tuotantoassistentti ja Turku Jazz ry:n aktiivijäsen Sanna Vartiainen.

Jazzvuosi 2017 tuo tullessaan uusia tekijöitä. Turku Jazz Orchestran pitkäaikainen tuottaja Taija Lähdetie siirtyy kokonaan Turun konservatorion palvelukseen, ja hänen tilallaan Jazz City Turku -työtä jatkaa H2Ö-festivaalin tuottajana ansioitunut Salla Karvonen. Jazz City Turku -markkinoinnista ja viestinnästä vastaa vuonna 2017 uutena yhteistyökumppanina Tekstitoimisto Suula Jaakko Mikkolan johdolla. Turku Jazz Festivalia järjestävän Turku Jazz ry:n puheenjohtajan tehtävistä väistyy Suomi 100 -juhlallisuuksien koordinointiin keskittyvä Kimmo Hyyppä, jonka tilalle yhdistyksen syyskokouksessa valittiin Jazz City Turku -hankkeen isä Jussi Fredriksson.

Leppoisia juhlapyhiä ja onnea vuodelle 2017 toivottaa koko Jazz City Turku -väki. Nähdään konserteissa!