Uusi Jazz City Turku -lehti on ilmestynyt!

21.1.2017 Uutiset

Jazz City Turku -lehden numero 3 on julkaistu ja jaettu kotitalouksiin kaupunkilehti Aamusetin liitteenä tänään lauantaina 21.1. Lehteä on saatavilla ilmaisjakeluna toimijoiden konserteista sekä kaupungilta eri jakelupisteistä.

Kolmannessa lehdessä esittelyssä on Turku Jazz Orchestran kevään ohjelmisto klassikoista lattariin, sekä haastattelussa big bandin laulusolistiksi toukokuussa saapuva ruotsalaistähti Viktoria Tolstoy. Flame Jazzin vuoden taiteilija Mikko Innanen pohtii säveltäjyyttä ja Teemu Honkanen kertoo kamarikuoro Key Ensemblen ja Innasen yhteistyöstä Flame Jazzin kevätspektaakkelissa. Lehdessä julkistetaan myös elokuisen Turku Jazz Festivalin ensimmäiset artistibuukkaukset: juurevaa afrojazzia soittava Helsinki-Cotonou Ensemble sekä Verneri Pohjola Groupin kunnianosoitus legendaariselle Pekka Pohjolalle.

 

Lehden jakelupisteet:

Turun konservatorio
Viking Linen terminaali
Åbo Svenska Teater
Turun pääkirjasto, musiikkiosasto
Jazzklubi Monk
Panimoravintola Koulu
Levykauppa ÄX
Anniskelukahvila Tiirikkala
Visit Turku
Kauppakeskus Mylly

Lehti löytyy myös verkkosivultamme: jazzcityturku.fi/lehti