Uusi Jazz City Turku -lehti on ilmestynyt!

7.8.2017 Uutiset

Jazz City Turku -lehden numero 4 on julkaistu ja jaettu kotitalouksiin kaupunkilehti Aamusetin liitteenä lauantaina 5.8. Lehteä on saatavilla ilmaisjakeluna toimijoiden konserteista sekä kaupungilta eri jakelupisteistä.

Neljännessä Jazz City Turku -lehdessä on esittelyssä koko syyskauden 2017 ohjelmisto elokuun Turku Jazz Festivalista joulukuun Ikivihreä Suomi -konserttiin! Lue lehdestä kiinnostavia haastatteluja ja artikkeleita – mukana mm. kauden päätöskonsertin solistiksi saapuva Yona, Johanna Förstin ja Turku Jazz Orchestran juhlakiertue, sympaattinen ruotsalaislaulaja Miriam Aïda, Oulun Musiikkijuhlien taiteellinen johtaja Jaakko Kuusisto, sekä uuden runollisen yhteistyönsä esittelevät jazzpianisti Aki Rissanen ja sopraano Mari Palo. Flame Jazzin uusina konserttipaikkoina esittäytyvät Bar Ö ja Logomo.

 

Lehden jakelupisteet:

Turun pääkirjasto, musiikkiosasto
Panimoravintola Koulu
Bar Ö
Anniskelukahvila Tiirikkala
Åbo Svenska Teater
Visit Turku
Jazzklubi Monk
Levykauppa ÄX
Turun konservatorio
Viking Linen terminaali
Kauppakeskus Mylly

Lehti löytyy myös verkkosivultamme: jazzcityturku.fi/lehti