Jazz City Turku mukana julistamassa Saaristomeren veneilyrauhaa

22.5.2018 Uutiset

Jazz City Turku jatkaa maaliskuun Turku Jazz Festivalilla alkanutta yhteistyötään Saaristomeren Suojelurahaston kanssa. Ruissalon Telakalla järjestetään torstaina koko perheen veneily- ja Saaristomeri-tapahtuma Pax Navis, joka toimii osana koko viikonlopun kestäviä Jokisataman avajaisia. Torstain musiikkiesityksistä vastaa Jazz City Turku, flyygeliä soittaa Jussi Fredriksson.

Merirauhan julistaa klo 18 Mikaelin seurakunnan kirkkoherra Jouni Lehikoinen. Rauhanjulistus muistuttaa vesilläliikkujia vastuullisen veneilyn, luonnon kunnioittamisen, hädässä olevien auttamisen ja muiden vesilläliikkujien huomioinnin tärkeydestä. Tapahtumaan ovat tervetulleita niin kaupunkilaiset kuin veneilijät ja mökkeilijät.

Ruissalon Telakalle pääsee myös Fölin vesibussilla: www.foli.fi
Lisätietoa Pax Navis -tapahtumasta: www.paxnavis.fi

Jazz City Turku järjestää kesän aikana myös muita jazzkonsertteja Saaristomeren Suojelurahaston tuella. Tiedotamme näistä myöhemmin lisää!