Turku Jazz Orchestra esiintyy Vanhalla Suurtorilla 15.9. klo 14. Kuva: Pia Jalkanen

Vallaton taiteenkumous tarjoaa taidemaistiaiset Turun päivänä!

15.9.2019 Uutiset

Vallaton taiteenkumous avaa turkulaisten taiteentekijöiden yhteisen syyskauden 15. syyskuuta Turun päivänä. Yleisöllä on päivän aikana mahdollisuus tutustua syksyn laajaan kulttuuritarjontaan sekä nauttia rennosta ja iloisesta tunnelmasta yhdessä taiteentekijöiden kanssa. Jazz City Turun pisteellä Taidehallilla on erikoistarjouksia konserttilipuista ja Turku Jazz -tuotteista, ja Turku Jazz Orchestra esiintyy Vanhan Suurtorin lavalla klo 14!

Turun laadukas ja monimuotoinen kulttuurikenttä tarjoaa ainutlaatuisia taidemaistiaisia kaikille kaupunkilaisille Turun päivänä 15.9. Kaikille avoin ja maksuton Vallaton taiteenkumous -tapahtuma järjestetään Turun taidehallilla sekä Vanhan Suurtorin ja Brinkkalan pihan ulkoilmalavoilla.

Turkulaiset teatterit, kuorot ja muut taiteentekijät esittävät iltapäivän aikana tulevan syksyn ”parhaita paloja”. Vallaton taiteenkumous tarjoaa mahdollisuuden tutustua tanssin, teatterin, musiikin, kuvataiteen ja kirjallisuuden tarjontaan Turussa syyskaudella 2019. Taidehallin tiloissa kuullaan mm. a cappella -kuorolaulua ja beat-runoa, Brinkkalan pihan lavalla spoken wordia ja Suurtorin lavalla nähdään tanssia sekä kuullaan Turku Jazz Orchestran big band -klassikoita.

Yleisö voi ostaa osallistujien esittelypisteiltä ennakkolippuja syksyn tapahtumiin ja hankkia vaikkapa kirjoja ja grafiikan teoksia. Jazz City Turun pisteeltä saa päivän aikana liput 2 yhden hinnalla Turku Jazz Orchestran ja Marzi Nymanin konserttiin 30. lokakuuta! Pistellä myydään myös erikoistarjoushintaan Turku Jazz Festivalin 50-vuotisjuhlatuotteita, joiden myynnistä lahjoitetaan 10 % Saaristomeren suojelun hyväksi.

Tapahtuman järjestää Taidekahvit-verkosto, joka koostuu Turun kaupungin kulttuurilautakunnan tukemista toimijoista. Verkoston tarkoituksena on tuoda taide näkyväksi sekä nostaa paikallisten kulttuurialan ammattilaisten asema yhteiskunnalliseen keskusteluun.

Tervetuloa ainutlaatuiseen, maksuttomaan iltapäivätapahtumaan!

Vallaton taiteenkumous
Sunnuntaina 15.9.2019 klo 13-17. Vapaa pääsy.
Turun Taidehalli, Vanha Suurtori 5. Turun Taidehalli on esteetön.