Jazz City Turku toivottaa rauhallista joulua ja jazzintäyteistä vuotta 2020!

23.12.2019 Uutiset

Flame Jazz, Turku Jazz Orchestra ja Turku Jazz Festival kiittävät hienoa yleisöä ja huippuesiintyjiä sekä kaikkia yhteistyötahoja upeasta jazzvuodesta! Kevätohjelma on valmis ja täynnä monipuolisia elämyksiä musiikin parissa. Ensi vuonna Jazz City Turku avaa uudet toimitilat ja lisää ikärajattomien konserttien tarjontaa.

Jazz City Turku -yhteisö valmistautuu jo innokkain mielin vuoteen 2020! Flame Jazzin, Turku Jazz Orchestran ja Turku Jazz Festivalin kevätkauden ohjelma on julkaistu, ja jazzkaupungissa saadaan nauttia taas monista kansainvälisen tason huippukonserteista! Kolmen pienen yhdistyksen tiet ovat yhdistyneet nyt virallisesti yhteiseksi Jazz City Turku ry:ksi, jonka päämajana toimii tammikuussa avautuva lounge-tyyppinen toimistotila Turun liikekeskus Forumissa.

Jazz City Turun kevätkausi 2020 käynnistyy islantilaisvierailulla Logomossa, kun pianisti Sunna Gunnlaugs tuo trionsa Move-klubille vieraanaan huipputrumpetisti Verneri Pohjola. Tammikuun lopussa vietetään jälleen minifestivaalia Itämerellä kuudennentoista Flame Jazz Cruisen merkeissä maailmanmusiikki-teemalla. Turku Jazz Orchestra avaa konserttikautensa helmikuussa Logomossa solistinaan kotimaisen jazzin todellinen legenda, Eero Koivistoinen. Maaliskuussa kaupungin valtaa rytmeillään jo 51. kerran järjestettävä Turku Jazz Festival, jonka kansainvälisiä tähtivieraita ovat mm. huippubasisti Richard Bona ja ruotsalaispasunisti Nils Landgren.

Jazz City Turku tarjoilee vuonna 2020 entistä laajemmin konserttikokemuksia myös nuoremman sukupolven jazzdiggareille! Logomon Move-salissa järjestettävät alkuillan Flame Jazz -konsertit ovat kevätkaudella täysin ikärajattomat. Café Tiljanin klubikonsertteihin on alaikäisillä pääsy huoltajan seurassa, kuten myös maaliskuun Turku Jazz Festivalin pääkonsertteihin Logomossa.

Tervetuloa jazzin pyörteisiin myös ensi vuonna siis vaikka koko perheen voimin!

Jazz City Turku -työryhmä toivottaa kaikille rauhaisaa joulunaikaa sekä elämyksellistä jazzvuotta 2020!

TUTUSTU KEVÄTKAUDEN OHJELMAAN: jazzcityturku.fi

 

Sunna Gunnlaugs Trio (IS) & Verneri Pohjola avaa Jazz City Turun kevätkauden 17.1.2020.