Kaikki kevään Flame Jazz -konsertit peruuntuvat

18.3.2020 Uutiset

Jazz City Turku peruu kaikki kevätkauden Flame Jazz -konsertit koronavirustilanteen vuoksi. Ostettujen konserttilippujen osalta lippurahat hyvitetään asiakkaille lipunmyyntitahojen kautta. Esiintyjille pyritään löytämään uudet konserttipäivät tilanteen salliessa.

Jazz City Turku haluaa vallitsevassa pandemiatilanteessa varmistaa turvallisuuden yleisölle, esiintyjille ja työntekijöille ja peruu näin ollen kaikki loput kevätkauden Flame Jazz -konsertit maalis-toukokuussa. Myös Forum Korttelin jazztoimisto pysyy suljettuna vähintään pääsiäisen yli. Seuraamme aktiivisesti viranomaisten viestintää ja ohjeistuksia ja reagoimme niihin tarvittaessa myös jatkossa.

Ostetut liput hyvitetään asiakkaille konsertista riippuen joko Åbo Svenska Teaterin, Lippupisteen tai Tiketin kautta. Oikean kanavan voi tarkistaa alla olevasta listasta ja ohjelmasivultamme kyseisen konsertin kohdalta. Äitienpäivän big band -konserttiin liittyen seuraamme Viking Linen ohjeistuksia ja suosittelemme seuraamaan tilannetta verkkosivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa. Pyrimme järjestämään peruuntuneille esiintyjille uudet konserttipäivät tulevien esityskausien aikana.

Lippujen palauttaminen on mahdollista sen jälkeen, kun konsertti on vahvistettu peruutetuksi lipunmyyntitahon kanavissa. Koska palveluissa on tällä hetkellä jopa useiden viikkojen ruuhka, pyydämme asiakkailtamme kärsivällisyyttä asiassa. Palautuksia hoidetaan ensisijaisesti verkkolomakkeilla ja sähköpostitse. Lipunmyyntitaho palauttaa lipun hinnan ilman ostohetkellä maksettua tilaus- ja toimitustapamaksua.

Jazz City Turku pahoittelee peruutuksia ja toivottaa kaikille terveyttä ja voimia poikkeuksellisessa tilanteessa. Toiveikkaasti kohti kesän ja syksyn jazzelämyksiä!

 

Lippurahojen palautukset Café Tiljanin konserttien osalta:

27.3. Kristin Korb Trio

8.5. Antti Lötjönen Quintet East

Åbo Svenska Teaterin asiakaspalvelu on yhteydessä kaikkiin lipun varanneisiin ja ostaneisiin asiakkaisiin. Mikäli olet ostanut lipun asiakaspalvelupisteestä jättämättä yhteystietojasi, ota yhteyttä ÅST:n lipunmyyntiin puhelimitse 02-277 7377 tai sähköpostitse biljetter@abosvenskateater.fi.

 

Lippurahojen palautukset Logomon konserttien osalta:

3.4. Linda May Han Oh

11.4. Visa Oscar Fusion 4

25.4. Max Zenger Globus 

Lippupalautukset ensisijaisesti verkkolomakkeen kautta: https://web.lippu.fi/palautus/ 30.4. mennessä. Vaihtoehtoisesti voit tukea Jazz City Turun toimintaa ja jättää liput palauttamatta, Lippupiste tilittää nämä tulot järjestäjälle.

Liput voi myös palauttaa postitse.
Asiakkaat saavat lipun hinnan takaisin palauttamalla lipun yhteystietoineen ja tilinumeroineen postitse Lippupisteelle osoitteeseen:

Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus
Kalevantie 2 (B-talo)
33100 Tampere

 

Lippurahojen palautukset Bar Ö:n konsertin osalta:

15.5. Kadi Vija Key Project

Lippupalautukset ensisijaisesti verkkolomakkeen kautta: www.tiketti.fi/palautalippuja