Kuva: Christina Piirainen

Kesätyö jazzin parissa 15–17-vuotiaalle!

12.4.2021 Uutiset

Jazz City Turku ry työllistää OP Turun Seudun tuella kulttuurialasta kiinnostuneen nuoren kahden viikon kesätyöjaksolle. Kesäduunari pääsee tuotantoavustajana tutustumaan erityisesti heinäkuisen Turku Sea Jazz -tapahtuman tekemiseen. Haku on auki 18.4. asti.

Jazz City Turku on tänä kesänä kolmatta kertaa mukana Turun Seudun Osuuspankin kesäduunikampanjassa. Pankin tuella tarjotaan kesätyö kahdeksi viikoksi kulttuurialasta kiinnostuneelle 15–17-vuotiaalle. Kesätyöntekijä toimii tuotantoavustajan monipuolisissa tehtävissä ja pääsee tutustumaan erityisesti uuden Turku Sea Jazz -festivaalin tuotantoon. Tehtävässä edellytetään kiinnostusta kulttuurialaa kohtaan sekä erinomaista suomen kielen kirjoitustaitoa. Eduksi katsotaan mahdollisuus joustaviin työaikoihin, ruotsin ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito, valokuvaustaidot sekä jazzmusiikin harrastuneisuus ja kiinnostus Saaristomerestä.

– Koemme erittäin tärkeänä paikallisten nuorten saamisen mukaan Turun monipuolisen kulttuurikentän toimintaan. Jazz City Turun ympärillä vaikuttaa tiivis yhteisö sitoutuneita huipputyyppejä, ja kaksi edellistä OP:n kesäduunilaista ovat mukana toiminnassamme edelleen säännöllisesti. Nyt etsinnässä on uusi lisäys iloiseen jazzporukkaamme, kertoo Jazz City Turun tuottaja-tiedottaja Sanna Vartiainen.

Kesätyöpaikan hakuaika on käynnissä sunnuntaihin 18.4. asti. Kaikille hakijoille vastataan maanantaina 19.4, ja viisi onnistuneimman hakemuksen lähettänyttä kutsutaan haastatteluun. Kesätyötä voi hakea, kun on täyttänyt 15 vuotta 31.5.2021 mennessä, eikä täytä 18 vuotta ennen 31.8.2021.

Vapaamuotoiset hakemukset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen info@jazzcityturku.fi. Takemmat hakuohjeet ja kaikki avoimet paikat löytyvät Osuuspankin sivuilta www.op.fi/turunseutu. Onnea työnhakuun!