Tule tutustumaan jazziin ja lainaa konserttiliput kirjastosta!

20.3.2023 Uutiset

Jazz City Turku tarjoaa mahdollisuuden päästä tutustumaan jazzkonsertteihin pääsymaksutta. Nyt voit lainata Turun pääkirjastosta liput kahdelle Turku Jazz Orchestran huhtikuun konserttiin sekä kaikkiin loppukevään Flame Jazz -iltoihin.

Turun pääkirjastosta voi lainata kausikortteja teatteriesitysten, urheilumatsien ja monen muun lisäksi nyt myös Jazz City Turun konsertteihin! Jazzkortilla pääsee kaksi henkilöä Flame Jazz -keikoille tai Turku Jazz Orchestran konsertteihin. Kortilla ei pääse festivaaleille eikä jazzristeilyille.

– Uudella kausikortin lainauskäytännöllä haluamme lisätä jazzkonserttien saavutettavuutta. Toivotammekin lämpimästi tervetulleiksi etenkin kaikki uudet ja uteliaat jazzin kokeilijat! SaloJazzin kollegoilla on lippujen lainauksesta hyviä kokemuksia, joten päätimme tarttua ideaan myös Turussa, kertoo Jazz City Turun tuottaja Sanna Vartiainen.

Jazzkorttien saatavuustiedot voi tarkistaa Vaski-verkkokirjastosta hakusanalla ”kausikortti” tai pääkirjaston vastaanotosta. Asiakas voi lainata kausikortin vain kerran kevät- tai syyskaudella.
Kortissa ei ole varaus- tai uusintamahdollisuutta. Jazzkortin laina-aika päättyy aina konserttia seuraavana päivänä. Saavuthan konserttiin viimeistään 15 minuuttia ennen sen alkamisaikaa.

Kevään kausikorttikonsertit:

25.3. klo 19, Sibelius-museo: Mika Kallio Gong Odyssey
31.3. klo 19, Café Tiljan, ÅST: Signe feat. Mila Laine
14.4. klo 19, Move-sali, Logomo: Emiliano D’Auria Quartet feat. Luca Aquino
21.4. klo 19, Teatro-sali, Logomo: Turku Jazz Orchestra: Such Sweet & Splanky
28.4. klo 19, Bar Ö: Jobarteh / Pasborg Duo (K18)
5.5. klo 19, Move-sali, Logomo: Trygve Seim Quartet: Helsinki Songs
12.5. klo 19, Bar Ö: Jaska Lukkarinen One for Joe (K18)