Kuva: OP Turun Seutu

Kesätöitä 15–17-vuotiaalle Jazz City Turun tuotantoavustajana!

3.4.2023 Uutiset

Kahden viikon kesätyö tarjolla 15–17-vuotiaalle kulttuurialasta kiinnostuneelle nuorelle!

Jazz City Turku ry työllistää OP Turun Seudun tuella tuotantoavustajan, joka pääsee tutustumaan erityisesti heinäkuisen Turku Sea Jazz -festivaalin tekemiseen. Työtehtäviin kuuluvat esim. sosiaalisen median ja verkkosivujen päivittäminen, tuotemyynti ja julistejakelu.

Tehtävässä vaaditaan erinomaista suomen kielen kirjoitustaitoa sekä kiinnostusta kulttuurialaan. Ruotsin ja englannin suullinen ja kirjallinen taito, sosiaalisen median hallinta, valo- ja videokuvaustaidot sekä joustava ja avoin asenne lasketaan eduksi. Kesätyöntekijän tulee olla käytettävissä Turku Sea Jazz -tapahtuman aikana 26.–29.7. Muu työskentelyaika on sovittavissa erikseen kesä–heinäkuulle.

Kesätyöhaku on auki 14.4. saakka, ja kaikille hakijoille vastataan maanantaina 17.4.2023.
Tutustu hakuohjeisiin tarkemmin Osuuspankin verkkosivuilla www.op.fi/turunseutu.
Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostitse: info@jazzcityturku.fi.