Liity Jazz City Turku ry:n kannatusjäseneksi!

25.2.2024 Uutiset

Kannatusjäsenenä pääset toimintamme sisäpiiriin ja saat upeita etuja ja erikoistarjouksia. Voit liittyä mukaan jazz-ystäväksi leikkimielellä diggarina tai vaikkapa ryhtyä yrityspartneriksi tositarkoituksella.

Tervetuloa Jazz City Turku ry:n kannatusjäseneksi! Vuoden 2024 ensimmäinen kannatusjäsentilaisuus järjestetään Logomossa Turku Jazz Festivalin yhteydessä perjantaina 8.3. Tilaisuudessa kuulet tuoreimmat jazzkuulumiset ja nautit lasin kuohuvaa yllätysvieraiden seurassa! Saat kutsun tilaisuuteen liittymällä jäseneksi helmikuun aikana.

Kannatusjäsenenä pääset toimintamme sisäpiiriin ja kuulet henkilökohtaisesti uutiset tulevista tapahtumista ja konserteista. Jazz-ystävänä saat upeita etuja ja erikoistarjouksia sekä pääset mukaan unohtumattomiin konserttielämyksiin kutsuvieraana.

Tutustu kannatusjäsenyyden eri vaihtoehtoihin osoitteessa jazzcityturku.fi/kannatusjasenyys ja liity mukaan!